HomeEverdingenOns huisBewonersWeerstationActueelGrafiekenMeetdataNieuwsInformatieDisclaimer

Nieuws

Nieuwe grafieken
16 augustus 2020

De grafieken zijn vernieuwd. Ze zijn nu veel beter leesbaar en zien er ook gewoon netter uit.

Stevenson screen
7 augustus 2019

Dankzij de 3D-printer hebben we de buitensensor in een stevenson screen kunnen plaatsen. Hiermee worden de waarnemingen wat accurater, omdat de zon minder kans heeft om de sensor op te warmen.

Nieuwe windmeter
23 juli 2011

De windmeter was al enige tijd stuk, deze gaf alleen nog de windrichting aan, de snelheidsmeter bleek niet meer te repareren. Daarom is een nieuwe windmeter geplaatst. Dit is ook een ander model dat de windsnelheid beter registreert. De nieuwe windmeter staat ook hoger, zodat de windrichting minder beinvloed wordt door de omgeving.


Geen metingen tijdens paasweekend
25 april 2011

In het paasweekend worden de vloeren in ons huis vervangen. Hiervoor zal de server tijdelijk uit de lucht zijn. Gedurende die periode worden er dus ook geen weerwaarnemingen geregistreerd.


Verbeterde grafieken
1 september 2010

De grafieken worden de komende tijd vernieuwd. Voor de temperatuurweergave is dit al gedaan, de rest volgt nog. De nieuwe grafieken zijn beter af te lezen, en tonen niet alleen de afgelopen 24 uur maar ook oudere metingen.


Windmeter defect
27 augustus 2010

De windsnelheidsmeter is defect. Hierdoor kunnen de windsnelheid en de gevoelstemperatuur momenteel niet gerapporteerd worden.


Weerstation weer beschikbaar
21 juli 2010

Na ruim een jaar afwezigheid is het weerstation sinds 21 juli 20:00 uur weer beschikbaar. Er zijn diverse redenen waardoor het station uit de lucht is geweest, de voornaamste is dat we een grote verbouwing hier hebben gehad, waardoor het weerstation uit de lucht moest en er niet eerder tijd is vrijgemaakt om het station weer in de lucht te brengen.